JMP-Product Oy on teollisuuden kunnossapitoon, laitevalmistukseen ja varaosatuotantoon erikoistunut yritys. Pohjoismaisessa asiakasympäristössä hankkimamme kokemus on vuosien myötä saavuttanut tukevan aseman teollisuuden eri aloilla. Asiakaslähtöiseen palveluun perustuva toimintamme suunnittelusta laitetoimituksiin on kokonaisvaltainen ja tarkoituksenamme on ratkaista ongelmat asiakkaan puolesta.

 


Teollisuuden kunnossapitäjä

JMP perustettiin vuonna 1990 palvelemaan lamaan ajautuneen teollisuuden kunnossapitoa ja varaosahuoltoa. Vankan ammattitaidon paperi- ja massateollisuudessa hallitseva JMP keskittyy kolmeen toisiaan täydentävään ”toimintajalkaan”, eli kunnossapito, laite- ja varaosavalmistus sekä kunnostus ja modernisoinnit. Kehitämme jatkuvasti työmenetelmiämme ja konekantaamme vastaamaan uuden vuosituhannen haasteita.

 

Korjaus ja valmistus

JMP:n konepajan mittava laitekanta vastaa tämän päivän teollisuuden haasteisiin niin korjaavassa kuin uusiovalmistuksessa. Asiakkaiden ongelmat ratkaistaan valmistamalla rikkoutuneen osan tai laitteen tilalle uusi tai kunnostamalla vanha laite uutta vastaavaksi. Kattava varaosavalikoimamme käsittää lähes kaikkien teollisuudessa käytettävien laitteiden osia, pienistä, yksinkertaisista koneiden osista laajoihin osakokonaisuuksiin. Valikoimamme käsittää tuhansia nimikkeitä sekä massankäsittelyn eri vaiheisiin että konelinjojen tarpeisiin. Toimitamme esimerkiksi osia ja laitteita pulpperointiin, lajitteluun, hiomo- ja hierrelaitoksiin. Suunnittelumme ja yhteistyöverkostomme avulla kykenemme vastaamaan asiakkaiden tarpeisiin nopealla aikataululla.

Ammattitaitoinen toimija

Laajasta asiakaskunnastamme johtuen ammattitaitoinen ja kokenut asennushenkilöstömme pystyy suoriutumaan vaativistakin haasteista. Asennusosastomme koostuu kymmenistä alan ammattilaisista. Palveluun kuuluu mm. paperi- ja kartonkikoneasennukset, puuhiomakoneiden (Tampella GW, Tampella PGW, Voith- ja MIAG-ketjuhiomakoneet), massankäsittelylaitteiden (pulpperit, lajittimet, puristin- ja kuljetinruuvit) sekä jälkikäsittelylaitteiden huollot ja kunnostukset. JMP:n huoltopäivystys on saanut asiakaskunnan luottamuksen nopeasta ja tehokkaasta toiminnasta kaikkialla Pohjolassa.

Ota yhteyttä

Nimi

Sähköposti

Viesti

Please leave this field empty.


jmp_logo