fabrik

Industriunderhåll

JMP är specialist på underhåll och anläggningsservice inom skogsindustrin (massa, papper och kartong). Vi är verksamma i Finland och Norden. Vi har ett eget team av högkompetenta professionella som utför service på både enskilda maskiner och produktionsanläggningar.

Dessutom levererar vi reservdelar till mycket konkurrenskraftiga priser. Vårt breda utbud omfattar reservdelar till de flestra utrustningar inom industrin – allt ifrån enkla maskindelar till komplexa kombinationer av delar. I vårt sortiment ingår tusentals artiklar till bl.a. olika faser av masshantering och maskinlinjer. Vid behov kan vi tillverka reservdelarna själva i vår fullt utrustade verkstad.

Anläggningsservice och reservdelstillverkning


Den omfattande och moderna maskinparken i vår verkstad kan möta behoven inom industrin både genom underhåll och återtillverkning. Vi löser ditt problem genom att reparera din gamla utrustning så att den blir som ny. Vid behov tillverkar vi en ny del eller utrustning.

Vi levererar delar och utrustningar för bl.a. uppslagning och sortering och till sliperier och raffinörer. Tack vare vårt eget designteam och vårt nätverk av samarbetspartners kan vi ställa upp även med kort varsel.

Smidig frakt

Vi är lätta att hitta på kartan. Hör av dig om du behöver komma överens om tiden.

Godsmottagning vardagar kl 7–14:30